Orintering om DM for OK jolle

DELTAGERLISTE

FOTO FRA 1. DAG Lykke Jensen FOTO FRA 2. DAG Mathis Eskjær Jensen FOTO FRA 3. DAG Mathis Eskjær Jensen
RESULTATER 1. DAG 19.08.2011 RESULTATER 2. DAG 20.08.2011 RESULTATER 3. DAG 21.08.11

se tv2's udsendelse fra ok jolle danmarksmesterskabet her

Kære Bisserup Sejlklub

Jeg vil endnu engang sige tusinde tak for et rigtigt godt og vellykket arrangement. Det var en fornøjelsen både på vand og på land og det var dejligt at mærke den store opbakning der var fra hele klubben til arrangementet, så endnu engang tak til de mange frivillige. Jeg var glad for at vi kunne stille med et så stort felt til arrangementet, det var det største felt OK-jollerne har kunnet stille med i nyere tid, så det var dejligt at de nye sejlere også med egne øjne kunne se og mærke hvorfor der altid er blevet talt positivt om Bisserup Sejlklub. En af grundene til at vi har haft så stor vækst er at vi har klubber som Bisserup der arrangerer så fremragende stævner for os.

Håber at vi ligeledes har opført os pænt, så vi kan komme tilbage en anden gang.

Bo Teglers
Sekretær Dansk Ok-Jolleklub

Den 19., 20. og 21. august 2011 afholder
Bisserup sejlklub danmarksmesterskab for OK joller